Viihtyisä ja monipuolinen kukkakauppa Ivalon keskustassa

Ota yhteyttä

Ivalon TaimiTuvan kukkakaupan valikoimiin kuuluvat leikko- ja ruukkukukkien lisäksi viher- ja puutarhakasvit, ruukut ja suojaruukut, multaa, lannoitteita, torjunta-aineita ja paljon muita puutarhatarvikkeita. Saat meiltä totta kai myös kukkalaitteet, sidonnat ja erilaiset kimput. Voit ostaa kasvit sekä kukat suoraan nettikaupastamme, toimitettuna haluamaasi osoitteeseen.

 

Tule tutustumaan kukkakauppaamme ja sen kattavaan valikoimaan. Jos et ole varma minkälaisia kukkia tai kasveja haluaisit hankkia, voimme myös antaa sinulle neuvoja ja suosituksia pitkän kokemuksemme pohjalta. Ohjeillamme saat varmasti kasvatettua kasveja omassa kotipuutarhassasi menestyksekkäästi! Kukkakaupassamme sinua palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen floristimestarimme Marja.

 

Tavoitat meidät joko puhelimitse, sähköpostitse tai sivustoltamme löytyvällä lomakkeella. Kukkakauppamme palvelee maanantaista perjantaihin klo 9–18 ja lauantaisin klo 9–15. Sesonkiaikoina sekä tarvittaessa muulloinkin olemme avoinna myös sunnuntaisin 9-15.

Kukista aina kokonaisiin kotipuutarhoihin saakka

Tule käymään! Meillä on myynnissä aina kauden uutuuksia, kuten kesäisin kesäkukkia puutarhaan. Saat meiltä myös multaa ja lannoitteita sekä ulkoruukkuja ja pihapatsaita koristeluun. 

 

Olemme aina innostuneita esittelemään uusia tuotteitamme, ja erityisesti uutuusvalikoimaamme kannattaa tulla tutustumaan keväällä. Poikkea toki milloin tahansa, jos haluat hankkia uusia kukkia puutarhaasi tai kotiisi, tai jos tarvitset vaikka vain muutaman ruukun!

Morsiussidonta

Teemme morsiussidontaa aina tilaajan toiveiden mukaisesti. Voimme kukittaa koko juhlan tai tehdä ainoastaan unelmiesi hääkimpun. Pyrimme aina tekemään juhlahetkestä unohtumattoman kokemuksen. Morsiussidonta hinnoitellaan sopimuksen mukaan.

Kukkalaitteet surusidonnalla

Surun kohdatessa saat meiltä muun muassa seppeleet, surulaitteet ja muut surukimput yksilöllisellä surusidonnalla toiveidesi mukaan.

 

Hoidamme myös hautoja Ivalon ja Inarin hautausmailla. Hoito alkaa haudan puhdistuksella keväällä sään salliessa.

Arkut ja uurnat

Ostoturvaehdot

Näitä ehtoja noudattava puutarhamyymälä takaa istutettaville taimille varman kasvuunlähdön. Jos kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta, annamme uuden taimen menehtyneen tilalle. Mikäli samaa lajiketta ei ole saatavilla, voi ostaja saada korvauksen jollakin toisella hyväksymällään samanhintaisella taimella. Takuu koskee kaikkia monivuotisia taimia, joita on hoidettu antamiemme ohjeiden mukaisesti.

 

Kasvuunlähtötakuu on voimassa 45 vuorokautta toimituspäivästä. Taimea koskeva virheilmoitus on tehtävä ennen takuuajan päättymistä. Takuu ei korvaa talven, tuhoeläinten, epäsuotuisan kasvupaikan tai muiden ulkopuolisten tekijöiden taimille aiheuttamia vahinkoja. Säilytä ostokuitti ja/tai taimen nimilappu. Myyjällä ja/tai viljelijällä on oikeus suorittaa istutuskohteessa tarkastuskäynti tai vaatia, että taimi tuodaan takaisin tarkastusta varten. Älä nosta taimea maasta, ennen kuin olet saanut toimintaohjeet.