Kotimaiset hauta-arkut ja uurnat – tutustu Ivalon TaimiTuvan valikoimaan

Ota yhteyttä

Löydät Ivalon TaimiTuvalta kattavan valikoiman laadukkaita kotimaisia hauta-arkkuja ja uurnia sekä hautakiviä. Ivalon myymälästämme löydät myös valikoiman erilaisia malleja arkuista sekä uurnista. Tervetuloa tutustumaan.

 

Suosimme suomalaista SHT-Tukkua, jonka arkut ja uurnat valmistetaan käsityönä Punkalaitumella. Kotimaisuus on meillekin tärkeä arvo, ja haluamme tukea myös muita suomalaisia käsityöläisiä. Hautakivemme puolestaan tulevat Suomen Kivivalmisteelta, joka on tunnettu ja laadukas suomalainen toimittaja. Suomen Kivivalmiste on toimittanut hautakiviä Ivalon ja muun Ylä-Lapin alueelle jo 60-luvulta lähtien.

 

Ota yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoa arkuista, uurnista tai hautakivistä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

 

Yllä oleva kuva hautajaisarkusta on SHT-Tukulta.

Kaikki yhteystietomme

Lisätietoja hautajaisten järjestelystä löytyy myös osoitteesta hyvathautajaiset.fi.

Puiset ja verhoillut arkut

Suomessa kaikki vainajat saatetaan arkussa – olipa heidän lopullinen määränpäänsä tuhkaus tai arkussa hautaus. Hautajaisissa on siis aina arkku. Arkut kertovat siitä, kuka henkilö oli, ja ne ovat myös kiitos eletystä elämästä, iloineen ja suruineen. Valittu arkku ei heijasta pelkästään kunniaa, vaan usein siihen liittyy myös erityinen merkitys tai muisto, joka liittyy nimenomaan tämän rakkaan matkaan.

 

SHT-Tukun valikoimiin kuuluu sekä puisia että verhoiltuja arkkuja. Kaikki ruumisarkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista ja suurella sydämellä Punkalaitumella.

 

Arkun hintaan sisältyy aina kääntyvät kantokahvat, arkkuunlaitto, puuvillapaita, puuvillasukat, pukeminen, omaisille näyttö heidän niin halutessaan, siunauksen odotusaika kirkossa/kappelissa, valkoinen puuristi nimi- ja aikatiedoilla, kaikki toimistotyöt/ajanvaraukset seurakuntiin; sanomakellojen soittoaika, siunausajanvaraus, kirkon/kappelin varaus, muistotilaisuuspaikan varaus, mahdollisen tuhkausajan varaus sekä lehdessä julkaistavan kuolin-/kiitosilmoituksen laatiminen.

 

Tutustu arkkuihin tarkemmin SHT-Tukun sivuilla.

 

Kuva puuarkusta on SHT-Tukulta.

SHT-Tukku

Laaja uurnavalikoima

Meillä on tarjolla laaja valikoima uurnia, monista materiaaleista valmistettuina ja lukuisissa väreissä. Yleisin uurnan materiaali on puu, mutta saatavilla ovat myös verhoillut, metalliset sekä luonnonsavesta valmistetut uurnat. Kaikki SHT-Tukun tuotteet ovat Punkalaitumella valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Uurnien valmistusprosessin on oltava täydellinen, minkä vain kokenut ammattilainen taitaa.

 

Tutustu uurniin tarkemmin SHT-Tukun sivuilla.

SHT-Tukku

Tutustu arkku- ja uurnavalikoimaamme:

Kaikki kuvat ovat SHT-Tukun, ja kuvien käyttöoikeudet kuuluvat SHT-Tukulle.

SHT_tukku_logo-

Arkut: 

Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla sitä.

Uurnat:

Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla sitä.

Arkkupaidat:

Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla sitä

Apua arkun ja uurnan valinnassa

Mikäli et osaa suoraan päättää minkälainen arkku tai uurna olisi sopivin, me voimme auttaa sinua tämän valinnan tekemisessä. Keskustelemme kanssasi vainajan elämän tärkeistä arvoista ja pystymme sen perusteella tekemään sinulle ehdotuksia sopivasta arkusta tai uurnasta.

Hautausautomme

Video arkun valmistuksesta, SHT-Tukku

Hautausjärjestelytestamentti

Lataa tästä

Ohjeita hautajaisten järjestelyyn

Lataa tästä