Laadukas pitopalvelu muistotilaisuuksiin Ivalon seudulla

Ota yhteyttä

Ivalon TaimiTupa tarjoaa täyden palvelun hautajaisjärjestelyt. Yksi olennainen osa näitä palveluita on pitopalvelu. Saat meiltä laadukkaat pitopalvelut erilaisiin muistotilaisuuksiin. Tuotamme pitopalvelun yhteistyössä pitkäaikaisten kumppaniemme Kuuputin sekä Nutukkaan kanssa.

 

Muistotilaisuuden ja tarjoilujen järjestäminen voi tuoda ylimääräistä rasitusta perheenjäsenille, jotka yrittävät vielä käsitellä menetystään. Haluamme, että sinulla on mahdollisuus tehdä surutyösi rauhassa, joten voit jättää kaikki järjestelyt meidän huoleksemme. Voit pyytää meiltä ehdotuksia valmiille menukokonaisuuksille tai tarjouksen kokonaan omasta menusta.

 

Ota yhteyttä Ivalon TaimiTupaan, niin keskustellaan tarkemmin. Olemme käytettävissäsi Ivalossa ja lähialueilla. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Kaikki yhteystietomme

Muistotilaisuuden pitopaikan valinta

Seurakunnilla on monesti tarjolla erilaisia tiloja muistotilaisuuden järjestämistä varten. Usein nämä tilat ovat ilmaisia ja lähellä paikkaa, jossa esimerkiksi siunaustilaisuus tai hautajaistilaisuus järjestetään. Kannattaa siis tiedustella edesmenneen seurakunnalta, mikäli heillä olisi sopiva paikka tarjolla.

 

Pienempien ryhmien on mahdollista järjestää muistotilaisuus kotona, jolloin pitopalvelumme tulee tarvittaessa paikalle. Erityisesti korona-aikana tämä on paljolti yleistynyt käytäntö, joka on monesti koettu miellyttäväksi tavaksi järjestää muistotilaisuus.

Muistilista järjestelyihin

Matkahuolto-kahvila Kuuputti

Matkahuolto-kahvila Kuuputti on Ivalossa toimiva kahvila ja pitopalvelu, joka on toiminut yhteistyökumppaninamme jo pidemmän aikaa. Kuuputilla on laaja valikoima erilaisia pitopalveluvaihtoehtoja. He tarjoavat joustavaa palvelua ja ovat valmiina toteuttamaan perinteiset muistotilaisuuksien tarjoilut sekä myös yksilölliset menut.

 

Tutustu Kuuputtiin paremmin heidän omalla sivustollansa.

Nutukas Pitopalvelu

Nutukas tarjoaa laadukasta pitopalvelua monenlaisiin tilaisuuksiin. Muistotilaisuuksien lisäksi he toteuttavat perhejuhlia, yritysten edustustilaisuuksia ja kokoustarjoiluja asiakkaan omissa tiloissa. Maukkaat ruuat ja leivonnaiset valmistuvat tuoreista raaka-aineista heidän omassa keittiössään Ivalon Törmäsessä.

 

Yhteystiedot: Sari Mikkola, puh. 040 720 0472.