Ohita navigointi

Hautausjärjestelytestamentti helpottaa omaisten hautausjärjestelytyötä – palvelemme Ivalon seudulla

Ota yhteyttä

Ivalon TaimiTupa auttaa hautausjärjestelytestamentin laatimisessa Ivalon seudulla. Palvelumme on aina luotettavaa ja asiantuntevaa.

 

Hautausjärjestelyt ovat asioita, joista monen on vaikea puhua ennakkoon. Siksi olemme laatineet tämän ”Näin minä haluan,
kun olen poissa” -hautausjärjestelytestamentin helpottamaan omaisten hautausjärjestelytyötä. Tämä hautausjärjestelytestamentti on hyvä säilyttää niin, että omaisten on helppo löytää se. Voit sopia säilytyksestä esim. hautaustoimistomme kanssa tai antaa kaksoiskappaleen
omaiselle tai ystävälle. Huomaa, että esim. pankin tallelokero ei ole hyvä säilytyspaikka, koska se saatetaan avata vasta
hautauksen jälkeen.

 

Ota yhteyttä Ivalon TaimiTupaan, niin keskustellaan tarkemmin!

Tarjoamme myös pitopalvelua ja kukkakaupan laajasta valikoimastamme löydät niin kauniit kimput kuin yksilölliset kukkalaitteetkin. Saat meiltä myös kotimaiset arkut ja uurnat sekä autot hautauskuljetuksia varten. Hautausneuvojamme laatii perunkirjat ammattitaidolla.

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Yhteystietoihin

Mitä hautausjärjestelytestamenttiin merkitään?

Hautausjärjestelytestamentin laatiminen ei ole vaikeaa. Mitä enemmän siinä on tietoja testamentin laatijan toiveista, sitä enemmän se helpottaa omaisten hautausjärjestelyjä. Omaisille on aina kaikkein tärkeintä, että hautausjärjestelyt menevät vainajan elinaikanaan esittämiä toiveita tarkasti noudattaen.

 

Hautausjärjestelytestamenttiin merkitään aina hautaustapa, joka on yleisimmin Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tai Suomen ortodoksisen kirkon tavan mukaan. Mikäli hautaustapa on jokin muu, tulee siitä antaa yksityiskohtainen selitys. Hautausjärjestelytestamenttiin tulee myös tiedot mm.:

-hautaamisesta

-siunaus- ja muistotilaisuudesta

-hautaanlaskusta

-muistomerkistä

-kuolinilmoituksesta.

Asianomainen voi hautausjärjestelytestamenttiinsa myös lisätä yksityiskohtaisempia tietoja arkusta, uurnasta, arkun koristeista, kukista sekä siunaus- ja muistotilaisuuden ohjelmasta tarjoiluineen.

 

Hautausjärjestelytestamentissa ei ole koskaan liikaa tietoa – siitä ei sen laatijan tarvitse koskaan murehtia.

Lataa hautausjärjestelytestamentti (PDF)